ANGST, GRUBLERI og BEKYMRINGER.

Print Friendly, PDF & Email

Almindelige bekymringer har sine gode funktioner, der gør at vi handler og planlægger sådan at vi netop kan handle fornuftigt og tage hensigtsmæssige valg.
Dog kan bekymringen tage overhånd og blive sygdoms-agtigt (patologisk), hvor vi bekymrer os uden grund.

Angst og bekymring kan hænge sammen, men der behøves ikke at være angst fordi der er bekymring.
Angst tilhører den primitive del af hjernen. hvor vi reagerer pr. refleks. Bekymring hører til i den bevidste del af hjerne.

Ved langvarig bekymring kan der komme symptomer som anspændthed, hovedpine, muskelsmerter, søvnproblemer, øget vandladningstrang, irritabilitet, rastløshed, psykiske spændinger, tendens til at fare sammen og koncentrationsbesvær.
Her vil det være vigtigt at få aktiveret den del af nervesystemet som har med ro og hvile at gøre, så vi igen kan være afslappede, afspændte og veltilpasse.

KROPSBEVIDSTHED
Kropsbevidsthed er også en vigtig faktor. Kropsbevidsthed gør, at vi kommer til stede i nuet, så vi ikke beskæftiger os for meget ved fremtiden og bekymringer.
Øget kropsbevidsthed vil desuden hjælpe os med at tage de rigtige valg og styrke virkelighedssansen. Er du tilstede kroppen behøver du ikke gruble så meget over hvad du skal gøre. Kroppen er ofte klogere end hovedet, og ved besked.

KROPSBEHANDLING
Ved en kropsbehandling aktiveres det parasympatiske nervesystem, som har med ro og hvile at gøre. Tankevirksomheden bliver roligere og kroppen afspændes og afslappes, så spændinger og smerter kan slippe.
Udover øget kropsbevidsthed bliver det også lettere at sove.

Behandling foregår i Mejlgade, Århus C
Kontakt mig for mere information og booking af tid
www.metteborghus.dk mobil 60826088 info@metteborghus.dk

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen